Imate težave s cvetnim prahom?

Imate težave s cvetnim prahom?
OBJAVLJENO
19. maja 2014, v kategoriji
Nasveti za boljše bivanje

V sodobnem času so alergije pri ljudeh vedno pogostejši pojav in najbolj pogosta med njimi je alergija na cvetni prah. Pri nekaterih je tako močna, da se v času cvetenja ves čas zadržujejo v stanovanjih in ne odpirajo oken. Rešitev je v posebni inovativni mrežici izdelani prav za ta namen. Več o tem kako omiliti težave s cvetnim prahom si lahko preberete v nadaljevanju.

Vsem, ki vas mučijo tovrstne težave priporočamo, da si na okna vgradijo komarnike z mrežico Polltec. Ta vas bo obvarovala pred cvetnim prahom in hkrati pred mrčesom, vi pa boste v stanovanju imeli svež zrak. Mrežica Polltec je rezultat najsodobnejših raziskav in tehnologije, saj s svojo inovativno zasnovo zelo olajša bivanje osebam, ki imajo težave s cvetnim prahom. S Polltec mrežico lahko zadržimo do 99 % cvetnega prahu trave in breze ter do 90 % cvetnega prahu ambrozije in koprive.

Mrežica Polltec deluje s tako imenovanim "efektom privlačnosti". Obdelana je s posebnim premazom, ki privlači delce cvetnega prahu. Delci se tako nalepijo na mrežico in tam ostanejo. Površina mrežice je zelo gladka tako, da že dež spere večino cvetnega prahu. Ko pa je umazana, se jo zelo enostavno očisti pod tekočo vodo in osuši s suho krpo.

V primerjavi z običajnimi mrežicami za zaščito pred cvetnim prahom nam mrežica Polltec omogoča tudi do 300% boljši pretok zraka. Pri mrežici z zelo majhnimi odprtinami, se te odprtine hitro zamašijo, podobno kot filter. S tem se še poslabša pretok zraka in svetlobe. Naša mrežica pa ima tako velike odprtine, da je kljub vsemu dovolj pretoka.

Dosedanje mreže za zaščito pred cvetnim prahom (spodaj levo) skoraj onemogočajo pogled navzven. So samo delno unčikovite in neprimerne za celoletno uporabo. Polltec mrežica (spodaj desno) ponuja veliko boljši prehod zraka in svetlobe, poleg tega pa se naša mrežica ponaša z zelo dolgo življenjsko dobo. Kot zaščita pred cvetnim prahom in mrčesom je uporabna skozi celo leto.

 

Zakaj se odločiti za mrežico Polltec?

  1. Ker nudi 99% zaščito pred cvetnim prahom na naraven način.
  2. Ker je to dolgotrajna rešitev.
  3. Ker bo znatno povečala udobje bivanja v vašem domu.
  4. Ker nudi zaščito celotni družini, ne samo eni osebi.
  5. Ker vas ščiti tudi pred mrčesom.

Več o Polltec komarniški mrežici si lahko ogledate na strani http://www.roltek.si/polltec.html.

Komentarji