Kako omogočiti prehod psom in mačkam skozi komarnik?

Kako omogočiti prehod psom in mačkam skozi komarnik?
OBJAVLJENO
27. junija 2014, v kategoriji
Nasveti za boljše bivanje

Znano je, da je sprehod v naravo eden izmed razlogov za naše dobro počutje. Prav tako, če ne še bolj, pa to potrebujejo tudi naši hišni ljubljenčki. Ker žal nimamo neomejenih časovnih zmožnosti za skupne sprehode, je lahko rešitev v posebni odprtini za pse in mačke, ki jim omogoča neoviran prehod na prostost. Kako pa je v primeru, da želite prehod za pse in mačke, obenem pa tudi zaščito pred mrčesom?

Na voljo je elegantna rešitev v obliki krilnega ali krilnega nihalnega komarnika z vgrajeno odprtino za pse in mačke.

Krilni komarniki imajo enak sistem odpiranja kot okna in vrata, zato so še posebej primerni za prehode. Poseben magnetni sistem poskrbi, da komarnik ostane zaprt tudi v vetru. Kako pa je s prehodom za pse in mačke?

Krilni komarniki omogočajo vgradnjo prehoda za mačke in pse.

Z namenom, da olajšamo bivanje domačim ljubljenčkom smo poskrbeli, da je v spodnji del krilnih komarnikov možno vgraditi prehod za mačke in pse. Z vgradnjo tega prehoda bodo imele vaše domače živali prost prehod, mrčes pa bo kljub temu ostala zunaj.

Prehod za mačke je enostaven in kvalitetno izdelan.

Nihalni komarnik je izvedba krilnega komarnika, ki omogoča kar 240° kot premikanja. Tako lahko komarnik brez težav odprete tudi kadar imate zasedeni obe roki, zapre pa se samodejno. Poseben magnetni sistem poskrbi, da komarnik ostane zaprt tudi v vetru. Uporaba za malo večje domače živali je zelo enostavna, saj z blagim pritiskom na nihalni komarnik že same lahko odprejo prehod. Poleg tega pa je seveda možna tudi enaka rešitev, kot pri krilnih komarnikih, z vgradnjo prehoda za mačke in pse. Ta rešitev je še posebej primerna za manjše ljubljenčke.

Krilni nihalni komarnik omogoča odpiranje v obe smeri.

Mrežica komarnika je izdelana iz posebnih steklenih vlaken, ki zagotavljajo, da je mrežica stabilna, optimalno napeta in odporna na vremenske vplive. Na voljo je več vrst materialov za mrežico. Zaradi možnosti poškodovanja mrežice ob nekontrolirani rabi psov in mačk pa predlagamo uporabo mrežice fino tkanje. Ta mrežica je še gostejša od standardne mrežice in preprečuje prehod skozi luknjice tudi najmanjšim žuželkam, obenem pa je še bolj odporna proti strganju. Zaradi te lastnosti je idealna za vgradnjo v spodnji del krilnega komarnika za vse lastnike psov in mačk.

Več o krilnih in nihalnih komarnikih z vgrajeno odprtino za pse in mačke si lahko ogledate na strani www.roltek.si.

 

Video
Komentarji