Kako se zaščititi pred insekti pri zelo velikih oknih?

Kako se zaščititi pred insekti pri zelo velikih oknih?
OBJAVLJENO
14. maja 2015, v kategoriji
Nasveti za boljše bivanje

Moderna arhitektura narekuje velike steklene površine, ki nam omogočajo veliko svetlobe in sonca. S tem pa se pojavi nov izziv kako poskrbeti za zaščito pred insekti in doseči pravo udobje bivanja. Z XXL komarniki praktično ni več ovir.

XXL komarniki so na voljo v dveh izvedbah – kot drsni komarnik in kot rolo komarnik z daljinskim upravljanjem. Oba sistema sta zelo praktična za uporabo in omogočata zanesljivo in okolju prijazno zaščito.

Kakšne so dejanske omejitve dimenzije?

XXL rolo komarnik s hitrotekočim daljinskim motorjem zagotavlja zanesljivo zaščito za okna do 400 cm širine in 400 cm višine v enem kosu. Za optimalno napetost mrežice in stabilnost tudi v vetru poskrbijo posebna patentirana vodila z zip tehnologijo, ki delujejo po principu zadrge.

XXL drsni komarnik omogoča izvedbo do 350 cm višine in 240 cm širine za posamezno krilo. Z različnimi izvedbami lahko krila komarnika med seboj spojimo in dobimo sistem zelo velikih dimenzij, ki je še posebej primeren za panoramske stene.

XXL drsni komarnik omogoča zaščito do 350 cm višine v enem kosu.

 

Jasen pogled navzven

Komarniki so izdelani iz tehnološko dodelanih mrežic iz steklenih vlaken, ki so odporne na vremenske vplive, so dimenzijsko stabilne, ne rjavijo, se ne zvijajo in so vedno optimalno napete.
Izdelane so tako, da omogočajo jasen pogled navzven. To še posebej velja za mrežico Transpatec, ki je praktično nevidna.

Komentarji