Kdaj izbrati komarnik z mrežico Transpatec?

Kdaj izbrati komarnik z mrežico Transpatec?
OBJAVLJENO
11. septembra 2014, v kategoriji
Nasveti za boljše bivanje

Kdo ne pozna nadležnega zvoka komarja, ki se sredi noči prikrade v spalnico in moti vaš spanec? V vročih poletjih je odprto okno ponoči odlična rešitev za ohlajanje prostora, a kaj ko s tem omogočimo mrčesu vstop v naš dom. Prava rešitev je v nakupu komarnika, ki fizično prepreči vstop komarjem. Toda kakšno komarniško mrežico izbrati? Izberite najsodobnejšo inovativno mrežico! Želite izvedeti več?

Komarniki s standardnimi fiberglas mrežicami so dolgo časa služili svojemu namenu. Sedaj pa se je z napredkom tehnologije začelo obdobje sodobnih inovativnih mrežic z lastnostmi, ki so bistveno boljše od starejše generacije standardnih mrežic. Svetujemo vam, da se odočite za nakup Transpatec komarniške mrežice.

Komarniško mrežico Transpatec priporočamo prav vsakemu kupcu, saj je res edinstvena. Nobena druga mrežica vam ne more nuditi tako dobre vidljivosti skozi okno. Če ste skeptični v njeno “nevidnost” vas vabimo, da si jo pridete pogledat v živo. Možno jo je vgraditi v vse tipe komarnikov – v rolo, krilne, drsne in fiksne.


Komarniška mrežica Transpatec omogoča kar 140% boljši pretok zraka kot standardna mrežica, pri tem pa so luknjice v njej še manjše, zato zadrži celo več mrčesa. Skrivnost je v posebnem pletenju te mrežice z izredno tankimi nitmi.

Mrežica Transpatec ima v primerjavi s standardno 130% boljši pretok zraka.

Poleg dobre prepustnosti zraka mrežica Transpatec omogoča tudi neoviran pogled saj je praktično nevidna ne glede na to ali jo opazujemo od znotraj ali zunaj. Izdelana je iz visoko tehnoloških vlaken in ima posebno tehniko tkanja iz posebno tankih niti, kar nam omogoča več svetlobe. Čeprav je na površini mrežice več kot 80 % odprtin, so te odprtine manjše kot pri običajnih standardnih mrežicah, kar nam omogoča še boljšo zaščito pred mrčesom.

Mrežica Transpatec omogoča boljši pogled navzven, saj je praktično nevidna.

Posebno pozornost smo namenili kakovosti mrežice in odpornosti proti vremenskim vplivom. Tako smo razvili mrežico, ki je izjemno obstojna in dalj časa namenjena svojemu namenu. V primerjavi s standardnimi mrežicami je življenjska doba Transpatec mrežice precej daljša. Patentirana tehnologija tkanja z zavezujočimi nitmi zagotavlja edinstveno stabilnost. Mrežica je izdelana so iz visoko tehnoloških vlaken, za katere je značilna visoka trdnost in dolga življenjska doba.

Poleg boljše vidljivosti in pretoka zraka je mrežica tudi bolj vzdržljiva.

Z uporabo kemičnih sredstev proti mrčesu škodujemo živalim in tudi sebi. Če pa se odločimo za uporabo komarniške mrežice pa to ni potrebno. Transpatec mrežica je za razliko od standardnih mrežic, ki so izdelane iz PVC-ja, izdelana iz posebnega vzdržljivega materiala, ki ne vsebuje plastike in je tako prijazna okolju.Video
Komentarji