Si želite več udobja v domu tudi v slabem vremenu?

Si želite več udobja v domu tudi v slabem vremenu?
OBJAVLJENO
21. oktobra 2015, v kategoriji
Nasveti za boljše bivanje

Mi poskrbimo tudi za to. Dobra toplotna izolativnost, čim višja stopnja varnosti in enoten videz s preostalimi elementi na hiši– to so zahteve, ki jih morajo izpolnjevati garažna vrata, ne glede na to, iz katerega materiala so izdelana.

Včasih do kupci garažnih vrat dajali prednost izdelkom s slabšimi toplotnoizolativnimi lastnostmi, ki so bili tudi posledično cenejši. Vedno več ljudi se danes zaveda pomena nizkoenergijske porabe in tako vedno več dajejo poudarek na boljši kvaliteti, boljši izolativnosti, pri odločitvah za katerikoli element, ki je v sklopu izvedbe hiše. Tako okna, vhodna vrata, rolete kot tudi garažna vrata so še kako pomemben element pri večjih prihrankih. Opažanja so že dalj časa, da je vedno več povpraševanja po garažnih vratih z najboljšimi toplotnimi lastnostmi, v ospredje prihajajo tudi barvne različice, videz v lesni strukturi ali svetlikajočih se barvah. Od vodoravnih in kasetnih vzorcev prehajamo h gladkim vratom ali sekcijam z vzorcem prizme, ki jih je tudi lažje čistiti. Vedno več je tudi povpraševanja po dodatni opremi, kot so fotocelice in izkoriščanje energije slednjih, odpiranja preko prstnega odtisa, pametne hiše itd. Osnovna potreba upravljanja garažnih vrat preko ročnega odpiranja je prešla popolnoma na daljinsko odpiranje mehanizma garažnih vrat. Do nedavnega so se garažna vrata odpirala samo s ključem. V želji po čim večjem udobju je sledila sodobnejša rešitev v obliki daljinca, ki nam je vsem olajšala uporabo garažnih vrat.

Si predstavljate, da morate sredi hudega naliva iz avtomobila in odpreti garažna vrata ročno? Zakaj bi si zakomplicirali življenje in garažna vrata ne bi odpirali preko daljinskega upravljalca? Tako lahko vedno z enostavno potezo vrata odpirate z daljincem iz sedeža v suhem avtomobilu. Brez motornega pogona tako rekoč ne gre več. Pogon vseh Roltek rolo vrat je vzdržljiv in izdelan iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo dolgo življensko dobo. Vsi električni motorji in vgrajena elektronika izpolnjujejo stroge zahteve evropskih standardov. V primeru izpada električne energije je poskrbljeno s pomočjo ročice za opiranje v sili (stropna vrata) ali pa opcijsko z uporabo monokomandne ročice (rolo vrata). 

Za varno gibanje na območju delovanja vrat poskrbi opcijska fotocelica. Varnost vam nudi tudi tlačno varovalo, ki je vgrajeno v zaključni lameli in zazna vsako oviro. Ob naletu na oviro se vrata dvignejo do zgornjega končnega položaja in preprečijo morebitne poškodbe.

V podjetju Roltek izbiramo samo najboljše materiale za naše izdelke, saj želimo našim kupcem ponuditi proizvode vrhunske kvalitete. Glavni material, ki ga uporabljamo je aluminij, ki je vedno prašno barvan in zato ne potrebuje ponovnega barvanja. Aluminij zagotavlja izdelkom dolgo življenjsko dobo, saj je odporen proti koroziji. Uporaba pravih materialov daje vratom stabilnost, zanesljivost in trajnost, izbira prave barvne kombinacije pa lepoto in skladnost. Vodila in zaključna letev so izdelani iz ekstrudiranega aluminija, ki je zelo trd in s tem zagotavlja pravilen tek vrat po vodilih in zaščito pred iztrganjem lamel iz vodil.

Poskrbite za enoten zunanji izgled svojega doma tudi z roletami Roltek... Ne le, da s kombinacijo rolet in garažnih vrat Roltek svoj dom vizualno poenotite in olepšate, pač pa poskrbite tudi za boljšo izolativnost in več varnosti. Rolete vam omogočajo, da preprečite izgubo toplote in s tem pripomorete k temu, da se zmanjšajo stroški ogrevanja celo do 35%.

Vsaka roleta je tudi dodatni varnostni element hiše. Pri tem vam roleta na motorni pogon nudi še več varnosti kot roleta na ročni pogon.

Vas zanima zakaj?

Komentarji