Upravljajte svoja senčila kjerkoli na svetu

Upravljajte svoja senčila kjerkoli na svetu
OBJAVLJENO
11. marca 2016, v kategoriji
Nasveti za boljše bivanje

Ste si tudi vi vedno želeli, da bi lahko svoje rolete ali žaluzije pomikali s telefonom oz. računalnikom? Z novim sistemom Iveo Home server si lahko upravljanje senčil preko interneta omisli praktično vsak.

Za uspešno upravljanje senčil preko interneta potrebujete rolete ROLTEK z daljinskimi motorji, dostop do interneta in običajen usmerjevalnik (router). Iveo Home Server je majhna naprava, ki se priklopi v usmerjevalnik in v električno omrežje. V nekaj korakih se poveže z vašimi roletami ali žaluzijami in že jih lahko poljubno pomikate s telefonom oz. računalnikom - ne glede na to kje na svetu se nahajate.

Sistem je kompatibilen z daljinskimi motorji ROLTEK od leta 2005 dalje, zato je možna tudi naknadna vgradnja. 

Za upravljanje vaših senčil preko interneta ne potrebujete nobene aplikacije. Upravljanje se izvaja preko spletnega brskalnika. 

S sistemom Iveo Home server lahko kadarkoli in kjerkoli pomaknete izbrana senčila v vašem domu v spodnjo, zgornjo ali vmesno pozicijo. Omogoča ustvarjanje različnih skupin, katere sami poljubno poimenujete. Vsebuje funkcije, ki jih ima sicer daljinec s časovno uro kot je npr. časovno upravljanje, Astro pogram in podobno. 

Upravljanje preko interneta je na voljo za vsa senčila ROLTEK, ki imajo vgrajene daljinske naprave - rolete, zunanje žaluzije, screen senčila in tudi tende oz. markize.

 

 

 

Da boste svoj dom lahko čim bolj optimalno opremili tudi v skladu z vašimi željami, se obrnite na nas. Strokovnjaki za udoben in varen dom Roltek.

Komentarji