Kateri so novi trendi?

Kateri so novi trendi?
OBJAVLJENO
16. marca 2017, v kategoriji
Nasveti za novogradnje in sanacije

Arhitektura danes se vidno spreminja, prilagaja stanovalcu, ker se spreminja tudi življenjski stil ljudi. Tako arhitekt v iskanju rešitev, da bo dom čimbolj prilagojen stanovalcu, prilagaja arhitekturo, s tem da spreminja obliko in jo prilagaja potrebam uporabnika.

Podjetje ROLTEK enako sledi tem trendom, prilagoditvam uporabniku in okolju ter skrbi za to, da je v nenehnem iskanju novih razsežnosti, novih rešitev na področju senčenja, ki bi omogočale tem spremembam najti najbolj ugodno in moderno rešitev.

Letos smo na sejmu Dom pripravili celo paleto novih rešitev, nadgradenj produktov s področja senčenje, kot na primer:

KOTNI SPOJ BREZ VODIL - novost pri zunanjih žaluzijah HERO

Brezhiben izgled na spoju dveh stekel - lamelni plašč dveh žaluzij HERO, ki je v kotu spojen tako, da se ob dvigu žaluzije celotno senčilo pospravi v masko in na spoju ni ničesar.

INTEGRIRAN KOMARNIK NA MOTOR

Razvoj tehnologije stremi k vedno večji avtomatizaciji na vseh področjih. Poleg samostojnega rolo komarnika na motroni pogon je odslej na voljo tudi motrno upravljanje integriranega komarnika pri nadokenskih roletah KARO.

NOVOST ZIP_SCREEN 2 - INOVACIJA ZA KOTNI SPOJ

Izboljšan sistem ZIP_SCREEN.2 omogoča izvedbo kotnega spoja brez vodila na spoju. Posebne kotne konzole skrbijo za stabilnost obeh delov senčila pri pomikanju. Med deloma senčila je svetla odprtina, ki znaša približno 40mm.

Za vse novosti, ki smo jih za vas pripravili, se obrnite na naše svetovalce preko mejla prodaja@roltek.si ali telefona 01/724 00 00.

 

Komentarji