Sejem Ambient zaprl svoja vrata

Sejem Ambient zaprl svoja vrata
OBJAVLJENO
23. novembra 2015, v kategoriji
Nasveti za novogradnje in sanacije

Na zadnjem letošnjem sejmu za pohištvo in dom smo včeraj zadovoljni z udeležbo obiskovalcev zaključili predstavitev blagovne znamke Roltek.

Od 17. do 22. novembra je Gospodarsko razstavišče v znamenju oblikovanja in razstave pohištva odprlo svoja vrata s sejmom Ambient. Tako se je na 26. sejmu Ambient predstavilo 158 podjetij iz 17 držav.

Prireditev je uvedla kar nekaj novosti, predvsem pa skušala izpostaviti kreativno moč mladega slovenskega oblikovanja z razstavo in borzo Top ideje, na kateri se je predstavilo 30 mladih, še neuveljavljenih arhitektov in oblikovalcev.

Na letošnjem sejmu smo našim obiskovalcem predstavili novo podobo Roltek katalogov, ki predstavljajo celoten asortiman naših rešitev senčenja in garažnih vrat. Obiskovalci so si lahko ogledali predstavitev sistema HERO.1. Slednji vsebuje številne prednosti rolet, saj se montaža ne glede na to, ali gre za vidno ali podometno izvedbo, opravi naenkrat. Obenem pa izvedba HERO.1X omogoča vgradnjo integriranega komarnika. 

 

 

Posebna dvodelna vodila so zasnovana tako, da po opravljeni montaži ni vidnih vijakov. To zagotavlja lep izgled in povečuje varnost vašega doma, saj jih ni možno odvijačiti. 

 

 

 

 

Predstavljamo še nekaj utrinkov s sejma Ambient.

      

 

V kolikor nas niste utegnili obiskati na sejmu Ambient, Vas vabimo, da nas obiščete v našem prodajnem salonu na naslovu Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalah.

Več o podjetju si lahko preberete na naši spletni strani ROLTEK.

Komentarji