Kakšne so prednosti Roltek tend v primerjavi z ostalimi ponudniki?

Kakšne so prednosti Roltek tend v primerjavi z ostalimi ponudniki?
OBJAVLJENO
14. avgusta 2014, v kategoriji
Nasveti za vrt in teraso

Kakovost izdelkov nam zagotavlja trajno in nemoteno uporabo. Predstavljajte si, da se odločate o nakupu tende, ker si želite sence na vaši terasi. Na vse ste pravočasno mislili, ušteli ste se le pri izboru ponudnika oziroma tende. Medtem, ko bi morali brezskrbno uživati v senci in bi tenda morala služiti svojemu namenu lahko zelo hitro pride do različnih težav, če ste se odločili za nizkocenoven oziroma nekakovosten izdelek. Zakaj izbrati tende iz podjetja Roltek si lahko preberete v nadaljevanju.

Tende ROLTEK so tende visoke kakovosti. Imajo evropski znak kakovosti in ustrezajo vsem zahtevanim evropskim normam. Vsi bistveni sestavni deli so iz najkvalitetnejšega ekstrudiranega aluminija in so zaščiteni s prašnim elektrostatičnim barvnim nanosom, ki ščiti pred korozijo. Roke so škarjaste ali teleskopske in jih ni potrebno podmazovati ali kakorkoli vzdrževati. Ponašajo se z globokim izpahom do 5m pri teleskopski izvedbi in res veliko širino do 18m pri sistemu z zložljivimi rokami in to vse v enem kosu. Pri tako ekstremnih dimenzijah je kakovost izdelka še posebej pomembna.

Tenda ROLTEK pričara na terasi idiličen ambient.

Tenda, ki jo kupite pri nas, bo služila vrsto let medtem, ko se tende iz cenejših in slabših materialov mnogokrat lepe in brezhibne le leto ali dve. Priporočamo, da se izogibate nakupa tend iz serijske proizvodnje in tend vprašljive kvalitete. Zamenjava nekvalitetne tende po dveh letih na koncu stane precej več kot, če bi se že na začetku odločili za dolgotrajen izdelek.
Poleg tega nudimo pet (5) let garancije za odpornost elementov proti atmosferskim vplivom (vremenska obstojnost).

S senčilom za zimski vrt postane le-ta uporaben tudi poleti.

Od svetovanja do montaže

Opravljamo montažo tend po celi Sloveniji z lastnimi montažimi ekipami, kar še dodatno poveča kakovost storitve. Ko se odločite za nakup, vas najprej obišče komercialist, ki naredi izmero in s seboj prinese vzorce blaga. Po podpisu pogodbe in plačilu avansa začne teči rok montaže, ki je običajno 3 do 5 tednov. Ko je tenda izdelana, vas pokličemo in se dogovorimo za termin montaže.


Podjetje ROLTEK ima svoje »podružnice« tudi na Hrvaškem, v Avstriji in v Italiji. Če potrebujete montažo v kateri od teh držav, se lahko obrnete direktno na njih, lahko pa povpraševanje oddate tudi nam in ga bomo mi posredovali k njim.
 

Pestra izbira barv

Omenimo še vrhunski design z izredno dodelanimi detajli, ki se z svojo brezčasno lepoto z lahkoto vklaplja v vse ambiente. Pester izbor materialov in široka barvna paleta omogočata lažji izbor in enostavno prilagajanje vsaki arhitekturni zasnovi. Če ne najdete željene barve za konstrukcijo tende, ki je v naši standarni in trend kolekciji, lahko izberete barvo iz obširne RAL kolekcije, ki obsega preko 250 barvnih odtenkov. Izbor blaga obsega več tipov z različnimi lastnostmi, za vsak tip pa obstaja ogromno čudovitih barvnih vzorcev s katerimi boste polepšali vaš dom. Barvna usklajenost s fasado in drugimi senčili bo vašemu domu dala videz skladnosti in prefinjenosti.

Blago je na voljo v številnih črtastih, enobarvnih in posebnih barvnih vzorcih.

 

Torej če v nekaj točkah povzamemo glavne prednosti tend Roltek, lahko navedemo sledeče:

 • Izdelava in prodaja tend po licenci švicarkega proizvajalca, ki prodaja po celem svetu z več kot 45 letnimi izkušnjami.
 • Široka ponudba tend za različne situacije in načine vgradnje.
 • Tende delujejo izredno tiho, roke ne potrebujejo vzdrževanja, škarjaste roke imajo dvojno žico.
 • Možnost montaže na zid, strop ali na lesene tramove
 • Možnost izbire modela tende z 0 stopinj naklona
 • Razvoj ne samo v funkciji, ampak tudi v brezčasnem dizajnu
 • Najmodernejša tehnologija izdelave in sestave
 • Uporaba blaga samo najbolj priznanih evropskih proizvajalcev Sattler, Ferrari, Dickson
 • Izkušeni specialisti in produktni vodje za področje tend skrbijo za neprenehen razvoj in izboljšave glede na potrebe trga in najnovejših trendov
 • Dizajn in kvaliteta, ki ponujata brezhibno uporabo in zadovoljstvo vsaj desetletje
 • Izkušeni lastni monterji z licenco za montažo in orodjem in montažnim priborom posebej prilagojenim za montažo tend
 • Zagotavljanje rezervnih delov vsaj 10 let

 

Oglejte si vse tipe tend Roltek na spletni strani, ki je namenjena samo njim www.roltek-tende.si

Komentarji