Roltek ZipScreen 2 in zimski vrt

Roltek ZipScreen 2 in zimski vrt
OBJAVLJENO
23. marca 2016, v kategoriji
Nasveti za vrt in teraso

Ob začetku pomladi smo na Primorskem za investitorja izvedli montažo prostora za uživanje na vrtu s senčilom za zimski vrt in vertikalnim senčilom zipScreen.2.

Zimski vrt je vez med naravo in bivalnim prostorom. Omogoča nam pristen stik z dogajanjem v naravi, ki ga ob današnjem pomanjkanju časa vse bolj pogrešamo.

Skoraj smo že pozabili, kakšni so sončni, deževni ali s toplimi jesenskimi barvami obsijani dnevi. 

 

Zunanje screen senčilo Zip screen je senčilo iz blaga v kompaktni zunanji omarici. Možna je nadometna ali podometna izvedba. Omogoča delno zatemnitev in pripomore k preprečevanju segrevanja vašega prostora oz. zimskega vrta. 

Na voljo so tri dimenzije omarice iz ekstrudiranega aluminija, ki se vgradijo na zunanjo stran okenskega okvirja pred okno. Lahko so polkrožne ali kvadratne oblike, možna pa je tudi podometna izvedba. Omarico je možno barvati po katerikoli barvi RAL lestvice, kar zagotavlja odlično barvno ujemanje z vašim objektom. 

Zip screen omogoča senčenje zelo velikih površin (do 18m2),  pri tem pa sta maksimalna širina in višina kar 6 metrov. Upravljanje je standardno z elektro motorjem, kar zagotavlja maksimalno udobje. Možno je tudi daljinsko upravljanje.

 

Komentarji